Mix_zandstraal_print

Zandstraalfolie-mix
Zandstraal-op-paneel
L'air-du-temp_logo

Zandstraalfolie is een toepassing die meer en meer gebruikt wordt om uw huis, bedrijf, kantoor of winkel een unieke uitstraling te geven. Vaak wordt er ook het logo, slagzin, openingsuren in verwerkt. Alles kan op maat en in onderling overleg naar wens gesneden worden.

Zandstaalfolie of frosted glass kan aangebracht worden glas van deuren, vensters of zelfs spiegels.

Voordelen:

(1) Het zorgt voor privicy, maar laat het zonlicht door. Door te zorgen voor figuratie (uitsnijdingen, dikke banden afgewisseld met dunne stroken, huisnummer…) kan men nog inkijk creeëren.

(2) Zandstraalfolie is goedkoper dan gezandstraald glas

(3) Kan nadien nog verwijderd worden of voorzien worden van nieuw ontwerp.

Nog op zoek naar een ontwerp? Contacteer ons en we bekijken het samen.

| Belettering

Vaak wordt zandstraal gebruikt op ramen van uw bedrijf om communicatie op aan te brengen. Voorbeelden hiervan zijn openingsuren, huisnummer, logo van het bedrijf of een slagzin die uw bedrijf typeert.

In huiselijke kringen komen we de zelfde tepassingen tegen. Dikwijls wordt vlak glas hier met aangekleed, dit kan zowel in deuren, verandas of ramen zijn.

| Uitsparing

Dikwijls gebruikt men een volvlak zandstraalfolie waar men uitsparingen voorziet. Dit kan ook de openingsuren, huisnummer of logo zijn. Dikwijls wordt er ook gekozen voor figuratieve uitsnijdingen. Dit kan een lijnenspel zijn of figuren die worden uitgesneden.

De maatstaf blijft toch meestal dat eenvoud het mooist is.

| Volvlak

Volvlakken bekleefd met zandstraal wordt meestal gedaan om privicy te creeëren. Op deze manier kan men niet meer binnen kijken op een locatie of ruimte, maar heeft men binnenin wel voldoende licht. Op deze manier kan men ook tijdelijk ruimtes dichtmaken.

| Beprint

Sommige zandstraalfolies kunnen ook beprint worden. Op deze manier kan er nog een stap verder gezet worden in uw creatief proces. zo kan er een combinatie van print, zandstraalfolie en uitsparing gebeuren.

Wel opletten dat bij rechtstreeks beprinten van de zandstraalfolie de kleuren zeer mat worden.

| Plaatsing van zandstraalfolie

GRAPH-XL heeft een zeer ervaren team voor het plaatsen van zandstraalfolie. Zandstraalfolie is niet de gemakkelijkste folie om zelf te plaatsen. Voor grotere oppervlaktes wordt er wel aangeraden om dit te laten uitvoeren.