| Soorten materialen

 

1Vinyl/Stickers

 

Eco vinyl wit of transparant (95mic) is door zijn uitstekende hechting, hoge flexibiliteit en vervormbaarheid een product dat zeer eenvoudig aan te brengen is, zelfs op licht gebogen oppervlaktes of ondergronden met een moeilijke hechting.

De nieuwe eco materialen zijn perfect voor promotionele binnentoepasingen zoals displays, POS en showromm signs. Door hun hoge UV-weerbaarheid zijn ze ook geschikt voor tal van buitentoepassingen zoals billboards of werfborden en dit met een duurzaamheid tot 2 jaar.

2Banner/Spandoek

 

Eco banner (spandoek) is een hoogkwalitatief gecoat product met een wijd kleurbereik dat aanvalt als een traditionele PVC banner. Deze ecologische banner is 100% recycleerbaar. Dit enkelzijdig materiaal is scheurbestendig en geschikt voor buiten- en binnentoepassingen. Deze banner verkleurt niet door blootstelling aan UV of verandering van temperatuur.

3Film/Roll-up

 

Deze eco film is een scheur- en krasbestendig product dat uiterst geschikt is voor binnen- en buitentoepassingen zoals lichtbakken, roll-up displays, spandoeken en meer.

4Ecoboard

 

Eco board is een multifunctionele sandwichplaat die is opgebouwd uit harsen die gekozen zijn vanwege de lengte en de weerstand van hun vezels en zo een uitstekende stabiliteit en scheurbestendigheid geeft. De oppervlakte is afgewerkt met aan beide zijden een uitzonderlijk wit kraftpapier.

Eco board is beschikbaar in diktes van 5mm, 10mm en 16mm.

Door hte productieproces met behulp van watergebaseerde lijmen maakt van deze plaat een milieuvriendelijke en uiterst multifunctioneel product.

Eco board is geschikt voor de meest uiteenlopende reclametoepassingen zoals reclamepanelen, displays, wanden, panelen,… .