GRAPH-XL verandert van naam en breidt uit!

Inderdaad, wat een onderwerp! En om meteen met de deur in huis te vallen: onze nieuwe naam is DOK 13. En wat de uitbreiding betreft, vanaf vandaag doen we ook klein digitaal formaat (tot SRA3) in eigen productie.

Waarom onze naamsverandering?
Na ongeveer 1000x GRAPH-XL gespeld te hebben, het vervloekte koppelteken, het 10.000 maal herhalen en vooral na de 100ste variant die we aantroffen in de databases van onze klanten en leveranciers, wilden we de laatste druppel zelf opvangen. Natuurlijk zijn we ook trots dat we deel uitmaken van het dokverhaal in Gent met onze ligging aan Dok Noord. De „13” lijkt misschien gewaagd, maar als grafisch productiebedrijf zijn we natuurlijk gewoon om de moeilijkheden, problemen en deadlines niet uit de weg te gaan.

Klein digitaal formaat?
Graag wil ik eens terugkomen op onze uitbreiding digitaal klein formaat.
DOK 13 heeft besloten om te investeren in een nieuwe drukmachine en een batterij aan afwerkingsmachines. Meer en meer kregen we de vraag van onze huidige klanten om ook aan deze vraag te voldoen. Onder digitaal klein formaat verstaan we kaarten (postkaarten, actiekaarten,…), naamkaartenaffiches,flyersfoldersbrochuresA4’s (geniet, voorzien van boorgaten,…).

Onze investeringen zijn gemaakt in een goede digitale drukmachine, maar vooral ook in afwerkingsmachines (automatische rilmachine, vouwmachine), afwerkingstoestellen (gaten boren, nieten, hoeken afronden) en een lamineermachine (afwerking plastificatie glans, mat en softtouch).

Wat nu met GRAPH-XL?
GRAPH-XL verdwijnt niet, het wordt opgenomen in ons DOK, DOK 13. In de loop van de jaren zijn er bedrijven bijgekomen, elk met hun eigen identiteit, eigen werking en op hun beurt gericht op een ander marktsegment en doelpubliek.

Hoe moet ik DOK13 dan bekijken?
Om de communicatie en opvolging nog beter te maken, wordt DOK13 vanaf nu het center van de communicatie.

DOK 13 heeft één nummer en één emailadres waar je als klant terecht kan.

 Tel: 09 336 27 86                                 E-mail: sales@dok13.be

Dok13 zal vanaf vandaag volgende bedrijven ondersteunen:

  1. Graph-XL staat reeds jaren bekend voor zijn digitaal groot formaat printen, met als specifieke toepassing vinyl en al zijn toepassingen. GRAPH-XL is dan ook verder uitgegroeid op de markt van de retail, signalisatie en displaysystemen. Vooral met de combinatie van printen en onze uitgebreide afwerking, kunnen we zeer veel producten aanbieden en dit op een zeer snelle en efficiënte manier. (www.graph-xl.be)
  2. Iconweb is gegroeid naar een bedrijf die foto’s verwerkt op canvas, alupanels en smartmagnet. Dit vooral in de markten van de professionele fotograaf. Sedert 2012 zijn we met ons online platform ook toegankelijk geworden voor de particuliere markt. Op 2 december 2013 hebben we voor de kwaliteit, duurzaamheid en vakkennis dan ook het HIB-label (Handmade in Belgium) ontvangen vanuit UNIZO en stad Gent. We zijn er dan ook terecht fier op dat we deze award hebben ontvangen en het label mogen dragen. (www.iconweb.be)
  3. Deco-XL kent zijn toepassingen in toegepast digitaal groot formaat. Muren en wanden voorzien van een visual is op de dag van vandaag zeker geen probleem. Muren bekleven met een visual van 3m hoog op 10m breed is geen uitzondering. Bij deco-XL kan je terecht voor glasfolies (zonnewerende, UV-werende en isolatiefolie), zandstraalfolie en belettering. (www.deco-xl.be)
  4. Digi-Print is sedert vandaag de nieuwe afdeling. Bij Digi-Print kan je terecht voor digitaal klein formaat. Dit omvat naamkaartjes, flyers, folders, briefpapier, omslagen, affiches, geboortekaarten, postkaarten,… . Kort samengevat kunnen we alles binnen een SRA3 en in kleine oplage. De testfases hebben we achter de rug, de machine geprofileerd en de afwerking is afgeregeld. Kortom, klaar voor productie! (www.digi-print.be)

Wij hopen dan ook met deze investering en nieuw beleid samen met u de komende jaren onze vruchtbare samenwerking verder uit te bouwen.

Alvast tot binnenkort,

DOK13
Dok Noord 13a
9000 Gent

09 336 27 86